Liga 1

"Noi, rebuturile, sîntem România!"

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii îi răspund lui Gică Popescu după ce "Baciul" criticase politica de transferuri a "cîinilor", spunînd că "Dinamo a transferat doar rebuturi"


Dinamoviştii au avut de tras ieri. Pe de o parte cu antrenamentele din Antalya, pe de alta cu acuzaţiile dure ale lui Gică Popescu, cel care a criticat vehement politica de transferări a "cîinilor".

Primul care a reacţionat a fost Gabriel Tamaş:

"Acceptăm criticile lui, fiindcă a fost un mare fotbalist, însă face o greşeală cînd ne numeşte rebuturi pe noi, dinamoviştii. Să nu uite că aceste rebuturi formează echipa naţională a României, fiindcă în rîndul tricolorilor  sînt mulţi fotbalişti şcoliţi la Dinamo!

Eu prefer să dau răspunsul pe teren celor care mă critică. Şi-l dau apăsat. Oricum, să zici de Claudiu Niculescu, care a dat saci de goluri pentru Dinamo, că e "rebut" este o mare nedreptate şi un mare afront adus unui om, unui sportiv". Nici Dan Petrescu nu este de acord cu repatrierile de la Dinamo, acuzîndu-i pe fotbalişti


"Claudiu este un jucător emblematic pentru Dinamo, o să-l ajutăm să se reintegreze şi o să mai dea multe goluri ca să luăm trofee"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo


Ce i-a supărat pe "cîini"
Care sînt declaraţiile lui Gică Popescu, oferite TVR, care i-au inflamat pe roş-albi? "Tot respectul pentru Claudiu Niculescu, dar nu a jucat nici în Germania, nici în Cipru. Dinamo nu a adus în ultimul timp decît rebuturi, iar cu nostalgia nu poţi obţine performanţe. Astfel, oricît şi-ar dori Cristi Borcea să intre în Liga Campionilor, nu poate ajunge acolo!". :(

O altă ţintă a fostului internaţional a fost Gabi Tamaş: "Un jucător cu calităţile lui ar trebui să evolueze la cluburi puternice din străinătate. Dacă acceptă să se întoarcă în ţară, la Dinamo, nu este în regulă. Nu a fructificat niciodată potenţialul avut, a stagnat şi e păcat, pentru că are un potenţial incredibil. Nu cred că are probleme din cauza accidentărilor, s-ar putea să aibă de ordin extrasportiv".;)


"Cu rebuturi ca Tamaş şi Niculae o să ajungem în Champions League ca să moară duşmanii de supărare! Să vedem ce-or să mai zică atunci?!"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.