Liga 1

Salvatorul

Articol de Cătălin Popescu, Cristina Negrilă  —  sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Rapid l-a vîndut ieri pe Boya la Grenoble, iar din banii încasaţi de giuleşteni vor fi achitate datoria către Peseiro şi o parte din restanţele jucătorilor


Rapid a-nceput să-şi pună în aplicare planul de a vinde jucători pentru a salva clubul de la faliment. Ieri s-a făcut prima afacere: Boya cedat la Grenoble, locul 12 în Ligue 1.

Giuleştenii vor încasa aproape 600.000 de euro. Din această sumă, azi va fi achitată datoria de 350.000 de euro pe care vişiniii o au la Peseiro, iar din restul banilor vor fi plătite o parte din restanţele către jucători. ;)

Oficialii lui Grenoble au sosit ieri la Bucureşti pentru a perfecta tranzacţia, iar discuţiile nu au durat mai mult de trei ore. Atacantul a părăsit aseară cantonamentul din Poiana Braşov, pentru a semna actele cu gruparea franceză.

"Am plîns alături de Bozovici. Am vorbit de 10 ori, ne-am sfătuit. Mi-a zis: . Mi-e foarte greu însă, plec cu inima îndoită. :S Îi transmit lui Bozovici că îl aştept în Franţa, să plece de aici cu primul tren. Eu n-am mai rămas strict din cauza banilor, la Grenoble voi cîştiga aproape dublu decît la Rapid. Dar şi pentru că vreau să ajung din nou la naţională", a zis camerunezul, care avea un salariu de 200.000 de euro în Grant.

"A fost un pic cam scump, dar ni l-am dorit enorm pe Boya, a fost prima ţintă pentru noi. Antrenorul nostru îl ştie de cînd juca la Partizan, e omul de care avem nevoie"
Pierre Wantiez, director general Grenoble

8 goluri în 32 de meciuri a marcat pentru Rapid camerunezul venit gratis în vara lui 2007 de la Partizan Belgrad

“Poate mă voi întoarce vreodată la Rapid, mi-am făcut mulţi prieteni aici. Fanii să ştie că le voi păstra un loc special în inima mea, mă simt unul de-al lor, sînt român!”
PIERRE BOYA, fost jucător Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.