Campionate

S-a întors Moggi?

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Torinezii au învins ca pe vremurile fostului director general. Arbitrul Saccani i-a anulat un gol valabil lui Gilardino şi i-a refuzat un penalty lui Jovetici


Juventus apelează la tot arsenalul din dotare ca să ţină pasul cu Inter. Dacă milanezii sînt tot mai frecvent ajutaţi de arbitri pentru a rezista în frunte, torinezii îi imită, amintind de vremurile fostului director general Luciano Moggi. Aşa au învins-o sîmbătă pe Fiorentina (1-0).

Într-un joc în care Mutu a lipsit, avînd cotul stîng luxat, portarii Buffon şi Frey :Oau făcut miracole. Juve a concretizat una dintre multele ocazii, Marchisio marcînd din pasa genială a lui Del Piero. 1-0 a fost scorul reprizei, în care Viola s-a plîns de gafele arbitrului Saccani.

La 0-0, în minutul 10, n-a dat penalty, la faultul clar în careu comis de Mellberg asupra lui Jovetici (foto 1), suedezul agăţîndu-i muntenegreanului piciorul stîng. Apoi în minutul 33, asistentul Copelli a semnalizat eronat ofsaid la Gilardino, ţinut în joc de Marchisio. Saccani a anulat golul egalizator reuşit de Gilardino, după balonul respins în faţă de Buffon.

Fiorentina e explodat. "Sînt indignat şi dezgustat. Răbdarea noastră a ajuns la limită! Am fost furaţi şi simt că ne întoarcem la vechile metehne", atacă preşedintele Andrea Della Valle. :xCare, imediat după meci, a anunţat că Mutu şi compania intră în silenzio stampa.

"Greşelile de arbitraj fac parte din joc. Am păţit-o şi noi şi ne-a deranjat, dar fotbalul e frumos şi pentru asta"
Claudio Ranieri, antrenor Juventus

Del Piero furios
Claudio Ranieri l-a menajat pe Del Piero şi nu l-a ţinut în teren tot meciul. Schimbat în minutul 77 cu Giovinco, căpitanul "bianconerilor" s-a înfuriat şi a răbufnit nervos. Del Piero şi-a aruncat geaca neagră  care îi fusese oferită de pe margine. "Nu era măsura lui", ;)a explicat cu umor antrenorul juventin, încercînd să stingă conflictul. Pînă la urmă Del Piero a îmbrăcat-o, pentru că sîmbătă seara a fost frig la Torino, şi s-a aşezat pe banca de rezerve.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.