Tenis

Elena Bogdan s-a calificat în turul doi la Junior Australian Open

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătoarea de tenis Elena Bogdan, cap de serie numărul 4, s-a calificat, luni, în turul doi al junioarelor de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Elena Bogdan a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2 6-1, pe Marina Zanevska şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Isabella Holland, care a trecut, cu scorul de 6-1, 7-5, de Fatima Al Nabhani. Jucătoarea Ana Bogdan, a doua favorită a competiţiei, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Ashling Sumner şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Alexandra Krunici , care a trecut, cu scorul de 2-6, 6-4, 7-5, de Hannah James.

În proba de dublu a junioarelor, perechea Elena Bogdan/Kristina Mladenovici, cap de serie numărul unu, a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 6-1, cuplul Ting-Fei Juan/Natchanok Saenyaukhot şi va juca, în turul doi, cu perechea cehă Martina Borecka/Martina Kubicikova.

Perechea Ana Bogdan/Alexandra Cercone, cap de serie numărul 3, a învins, în primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-4, cuplul australian Ashling Sumner/Mia Vriens şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea Alexandra Krunici/Sandra Zaniewska.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.