Liga 1

Hoţii nu ascultă Trinitas! :-)

Articol de Dan Udrea, Cristian Otopeanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lui Becali i-a fost furată maşina, dar i-a fost adusă înapoi în mai puţin de o oră. Patronul Stelei a fost deranjat de faptul că pungaşii i-au schimbat frecvenţa radioului


Luni seara, Gigi Becali a fost victima hoţilor chiar Pipera. Finanţatorul Stelei a plecat spre vila vărului său la volanul uneia dintre maşini, un Mercedes S 500. A parcat pe marginea străzii, a lăsat cheile în contact şi motorul pornit. S-a întors după 10 minute şi n-a mai găsit limuzina!:o

Becali a dat cîteva telefoane unor prieteni, spunîndu-le că cineva i-a furat maşina care valorează în jur de 130.000 de euro. În mai puţin de o oră, aceasta a fost readusă proprietarului, deşi între timp ea fusese deja "echipată" pentru a fi vîndută mai departe: avea cu totul alte numere de înmatriculare.

Gigi nu s-a arătat extrem de deranjat de incidentul în care a fost implicat. Singurul lucru care l-a scos din sărite a fost dezvăluit de apropiaţii săi: "Era foarte supărat pentru faptul că cei care l-au prăduit îi schimbaseră frecvenţa radio a postului religios Trinitas, pe care-l ascultă de fiecare dată cînd merge cu maşina".


"Nu i-am dat pe mîna poliţiei, n-am vrut să-i nenorocesc. Doar i-am pus să jure că n-or să mai facă tîlhării"
GIGI BECALI, patron Steaua

A fost mîna cămătarilor?
În cercul apropiaţilor lui Becali a circulat ieri zvonul că, de fapt, n-a fost vorba despre un simplu furt, ci despre o reglare de conturi. Mai exact, Gigi ar avea o datorie foarte mare către unii cămătari, iar pentru că aceştia nu şi-ar fi primit datoria la data scadentă, ar fi procedat la intimidarea patronului Stelei, subtilizîndu-i limuzina chiar din Pipera. Returnarea maşinii s-ar fi făcut doar după ce ar fi intervenit cîţiva prieteni ai lui Becali, cu mare influenţă în lumea cămătarilor din Bucureşti. (Ionuţ Petrişor)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.