Liga 1

Pedepsit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bozovici a fost lasat in afara lotului pentru ca a petrecut dupa returul cu Nurnberg. Cristiano Bergodi nu vrea sa tolereze indisciplina. si italianul nu a ramas indiferent la escapada fundasului stinga Bozovici, care a chefuit alaturi de Boya pina spre dimineata in noaptea de dupa eliminarea Rapidului in fata lui Nurnberg.

Antrenorul a facut aseara echipa fara a-l include in calculele lui pe Bozovici. Muntenegreanul nu numai ca nu a jucat, dar nu a fost nici macar in lotul de 18! Totusi, el a aparut la stadion, pentru a privi meciul cu Farul din tribuna (foto). "Nu consider ca am fost pedepsit. Au mai fost cazuri cind alti colegi de-ai mei au fost lasati in afara lotului. Pentru acel episod de dupa partida cu Nurnberg am gresit si platesc. Am gresit intii de toate fata de prietena mea, care e in Serbia si care a aflat din ziare ce s-a intimplat. Recunosc toata povestea, mai putin ca as fi injurat Romania si pe colegii mei", a spus Bozo.

La citeva ore dupa disputarea returului cu Nurnberg din Cupa UEFA, Bozovici impreuna cu colegul sau Boya au mers in pub-ul Planters, unde au petrecut cu bautura si femei pina spre ora 3:00. Aventura a fost dezvaluita de ziarul Cancan, ai carui paparazzi i-au fotografiat pe cei doi fotbalisti.
Nici Boya nu a fost aseara in lot. El este insa accidentat si are sanse mici sa mai joace vreun meci pina la finalul turului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.