Liga 1

Florin Stîngă: "Nu vreau să se destrame grupul actual de la Pandurii"

Articol de Cosmin Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După două zile în care nu s-a putut antrena din cauza unor probleme medicale, căpitanul Florin Stîngă  a revenit cu gol în amicalul cu Metalurgs Liepaja. Mijlocaşul a explicat pe site-ul oficial de ce au nevoie gorjenii pentru a avea rezultate bune în retur.

- Florin, vă chinuie la antrenamente Sorin Cîrţu?
- În toate stagiile de pregătire este dificil, deoarece ai multe antrenamente intense. Se pune mai mult bază pe pregătirea fizică şi cred că s-a văzut dificultatea antrenamentelor, fiindcă mai mulţi jucători au avut probleme medicale. Sperăm ca pînă la debutul returului să fim toţi apţi şi sănătoşi pentru a reuşi să ne îndeplinim obiectivele.

- Ai avut cîteva zile de pauză din cauza unei accidentări.
- Încă mai am cîteva probleme, deoarece sîmt nişte dureri în timpul antrenamentelor. Cîteodată trebuie să mai faci şi sacrificii dacă vrei să obţii rezulţate bune. Eu m-am accidentat dintr-o prostie, deoarece nu m-am oprit la timp. Am greşit pentru că am forţat deşi simţisem nişte dureri la aductori, iar apoi durerea s-a accentuat şi aşa am pierdut două antrenamente.

- Totuşi ai marcat un gol în amicalul cu Metalurg Liepaja.
- Meritul este al echipei, deoarece e rezultatul muncii tuturor. A fost o partidă grea deoarece am avut adversar o formaţie arţăgoasă, care nu ne-a menajat deloc, dar noi am fost mai tehnici şi am controlat meciul. Cît despre gol, eu cred că mi-am făcut datoria, aşa cum o fac de fiecare dată pentru echipă. Eu muncesc pentru echipă!

- Cum crezi că va evolua echipa cu noile achiziţii?
- Asta vom vedea în partidele oficiale, însă este important că s-au acoperit toate posturile. În tur am avut rezultate mulţumitoare şi sper să fie bine şi în retur. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul.

- Tu ai fost cel care a insistat ca Iordache să continue la Tîrgu-Jiu...
- Am intervenit pentru că eu cred că Ilie este un jucător foarte bun. În plus, nu aş vrea ca acest grup, care s-a format acum doi bani şi jumătate la Tîrgu-Jiu, să se destrame. Am trecut împrună prin perioade bune, prin momente grele, am avut satisfacţii, dezamăgiri, dar am scos-o mereu la capăt. Cred că împreună vom putea realiza multe lucruri bune. Trebuie să rămînem uniţi dacă vrem să avem rezultate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.