Campionate

Greu de ucis

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Greu de ucis În zece oameni după doar jumătate de oră, Inter a învins trupa lui Zenga şi a evadat la 6 puncte la şefie


Inter a scăpat teafără din Infernul Siciliei. :dFără Chivu, cu probleme la adductori, şi cu antrenorul Mourinho izolat de furia gazdelor în tri bună, liderul a învins aseară la Catania (2-0).

“Nerazzurrii” au pornit din tun şi Stankovici a marcat cu capul, din centrarea perfectă a lui Cruz. Elevii lui Zenga s-au ridicat imediat de la pămînt. Paolucci a egalat (14), însă golul a fost anulat de Rocchi pentru un joc periculos discutabil dictat la duelul dintre Morimoto şi Burdisso. “Massimino” a luat foc, punînd presiune pe arbitru. :o Inter era stăpînă pe situaţie, iar Ibrahimovici a “înţepat” vinclul (22). Rocchi a rupt însă echilibrul, eliminîndu-l pe Muntari în compensaţie (33), pentru un fault de “galben” la Tedesco. Şi Catania s-a revărsat peste careul milanezilor, cu Mascara, Paolucci şi Capuano ratînd ocazii importante. 0-1 la pauză.

În zece oameni, Inter s-a închis mai bine în repriza secundă. ;) Julio Cesar a fost salvat însă de bară însă la şutul lui Mascara. Ibrahimovici nu a iertat şi, cu al 13- lea gol în acest campionat, a risipit total emoţiile, sufocînd dorinţa de răzbunare a sicilienilor şi a lui Zenga.


MILAN - GENOA 1 - 1

Beckham nu-i de ajuns


Pe zi ce trece Beckham se tot depărtează de revenirea în America în martie, la finele împrumutului. Englezul s-a acomodat rapid în Italia şi a reuşit al doilea gol pentru Milan, în remiza (1-1) cu Genoa. Titularizat mereu de Ancelotti, David le-a servit fanilor “rossoneri” specialitatea casei, gol magnific din lovitură liberă. Pirlo a încercat să-l imite, dar ghinion, a ţintit de două ori transversala pînă la pauză! Becks a rezistat 72 de minute,
acuzînd dureri la adductori, Milan a cedat teren, iar pe final revelaţia stagiunii a dat lovitura, egalînd prin Diego Milito.


UDINESE - JUVENTUS 2 - 1

K.O. fără Del Piero

Juventus a obosit alergînd după Inter. Fără Del Piero, accidentat, trupa lui Ranieri s-a împiedicat la Udine (1-2). Cu un joc solid şi pragmatic, friulanii au condus la pauză, prin golul lui Quagliarella. Degeaba au forţat torinezii. Udinese a punctat iar, tot cu o reuşită de generic (Di Natale). Penaltyul lui Iaquinta a readus suspansul. Juve a forţat şi cu Trezeguet, revenit după operaţia la genunchi, dar Udinese a învins după două luni!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.