Baschet

Pîrău şi Coker, transferurile iernii la Tîrgovişte

Articol de Costin Mihai  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Municipal MCM Tîrgovişte şi-a prezentat noile achiziţii, Anne Marie Pîrău şi Monique Coker în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat şi preşedintele de onoare al clubului, primarul Gabriel Boriga.

"De multă vreme ne-am dorit-o la Tîrgovişte pe Anne Marie Pîrău, singura baschetbalistă de valoare care nu evoluase niciodată pentru oraşul nostru. După ce ni s-a împlinit şi acest vis, putem spune că am luat tot ce era mai bun în baschetul românesc.

Cît despre Monique Coker, este cea mai experimentată jucătoare care a evoluat vreodată la Tîrgovişte, cu prezenţe în WNBA, dar şi în campionatele puternice din Europa. E clar că ne pregătim pentru sezonul următor al FIBA CUP, pentru că în campionat nu ne poate sta nimeni în cale", a declarat Boriga.

"Chiar dacă am mai fost ofertată atît de Arad, cît şi de Sfîntu-Gheorghe, am ales să vin la Tîrgovişte pentru că mi-a oferit cel mai avantajos contract şi pentru că este echipa momentului în baschetul feminin românesc", s-a exprimat Anne Marie, completată de Coker.

"Cînd mi s-a propus să vin la cea mai bună echipă din România, nu am ezitat nici o clipă şi mă bucur sincer că am venit la Tîrgovişte, unde mă simt excelent".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.