Liga 1

"Hotie!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii Daciei Mioveni au acuzat dur la final maniera de arbitraj a brigazii conduse de Berbecaru, atacindu-l furibund pe Ionut Lupescu

In minutul 90 al partidei de la Mioveni s-a petrecut cel mai aprins moment al meciului. Reusita de trei puncte a lui Iacob i-a enervat la culme pe jucatorii si oficialii echipei gazda. Acestia s-au repezit imediat la "centralul" Berbecaru, reprosindu-i acestuia mai multe nereguli inainte de marcarea golului.

Ce s-a intimplat de fapt? In faza premergatoare golului victoriei steliste, Zaharia a avut un duel cu Balauru la 25 de metri de poarta lui Stanca, atacantul ros-albastrilor l-a obstructionat pe mijlocasul Mioveniului, dar Berbecaru a lasat jocul sa continue. Mingea a ajuns la Cristocea, care a pasat decisiv pentru "Jancker". Fundasii argeseni s-au oprit, dupa ce din tribune s-a auzit un fluier asemanator cu cel al "centralului". si Iacob a parut mirat in prima instanta, insa Berbecaru a lasat jocul sa mearga, validind golul stelist. Fotbalistii Daciei au cerut ofsaid, dar reluarile TV au demonstrat ca Iacob era in pozitie regulamentara.

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a lansat un atac furibund asupra directorului general al FRF, Ionut Lupescu, care face delegarile de arbitri. "E o rusine! Lupescu a fost un mare jucator, dar ce s-a intimplat acum e incredibil! Daca sintem o echipa mica, nu insemna ca trebuie sa fim furati si nu prima data in acest sezon! Vom face memoriu si voi vorbi si cu Mircea Sandu!", a tunat Georgescu. Antrenorul Florin Marin a completat: "Nu stiu daca a fost ofsaid la cele doua goluri, dar va garantez ca a fost fault in atac la duelul dintre Zaharia si Balauru!".

Meritat
La final, italianul Massimo Pedrazzini era extrem de fericit. "A fost o victorie muncita! Felicit jucatorii pentru ca au crezut pina in final ca pot cistiga! Am avut multe ocazii de a marca si daca altadata pierdem noi in minutul 90, acum am cistigat! Desi am avut multe absente, cei care au jucat au dat totul pentru a cistiga!", a spus Pedrazzini. (Justin Gafiuc)

Multumit de joc
Gigi Becali a spus dupa partida ca este satisfacut de jocul Steleu si de rezultatul obtinut. "Mi-a placut maniera de joc! Ce, Mioveniul a avut un sut pe poarta si a marcat! Steaua ramine Steaua, indiferent ce s-ar intimpla", a exclamat Becali. (Razvan Rotaru)

"Baietii au avut atitudine si rezultatul e meritat. Sintem in lupta pentru titlu si am demonstrat ca Steaua ramine cea mai buna din campionat"

Adrian Ilie

"A fost un meci incrincenat, in care ne-am creat multe ocazii de gol. E bine ca am cistigat, era normal sa se intimple asta. Mioveniul a jucat dur"

Valeriu Argaseala

"Am fi meritat un egal, dar am intilnit o echipa extrem de valoroasa, care a reusit pina la urma sa se impuna"

Florin Marin


Goian titular
Dorin Goian a revenit in prima echipei a Stelei dupa o perioda de absenta din cauza durerilor la spate. In ziua meciului, Gigi Becali a declarat ca s-a consultat cu Victor Piturca inainte de a se lua decizia ca Goian sa inceapa ca titular partida, Romania avind nevoie de "Goe" in perspectiva partidelor din preliminariile CE contra Olandei si a Luxemburgului. "L-am intrebat pe Piti ce facem cu Goian, sa joace sau nu? Acum, nationala e mai importanta ca Steaua, pentru ca ei au calificari din doi in doi ani!", a spus Becali. De asemenea, in momentul sosirii sale la Mioveni, secundul lui Piturca, stefan Iovan, s-a interesat de starea lui Goe. (Razvan Rotaru)

Gigi milostiv
Patronul stelist a facut show la Mioveni. Extrem de bine dispus, Becali a fost luat in primire inca de la sosire de Bodo, un pusti din Pitesti caruia finantatorul echipei din Ghencea ii ofera mereu bani. De aceasta data, Gigi i-a dat copilului suma de 1.000 de lei, moment in care Bodo i-a sarit in brate si l-a sarutat pe latifundiarul din Pipera. Becali a izbucnit in ris si a glumit cu cei prezenti. (Justin Gafiuc)

Galerie selecta
Nicolae Dica si Adrian Neaga au fost sustinuti din tribune de antrenorul care i-a descoperit, pitesteanul Mihai Ianovschi, venit impreuna cu fiul sau, Mihaita Ianovschi. Tehnicianul a declarat la sosire ca este extrem de emotionat pentru cei doi si ca isi doreste ca acestia sa evolueze cit mai bine. "Cei doi sint ca si copiii mei, ma bucur ca joaca la o echipa precum Steaua. Sint doi baieti de exceptie", a spus Ianovschi senior. (Razvan Rotaru)

"Victorie sau la revedere titlu!"

Gigi Becali a declarat inaintea partidei ca echipa sa este obligata sa cistige pentru a ramine in lupta pentru titlu. "Numai obtinind o victorie continuam sa ne batem pentru campionat! Sintem obligati sa cistigam, altfel adio titlu!", a spus finantatorul stelist, care a urmarit partida alaturi de Valeriu Argaseala, Adrian Ilie si Teia Sponte din mijlocul spectatorilor de la Mioveni. (Razvan Rotaru)

Hagi ovationat
Suporterii stelisti care au facut deplasarea la Mioveni nu au scapat prilejul de a scanda inca o data numele fostului antrenor al echipei din Ghencea, Gheorghe Hagi. In momentul in care Steaua era condusa de Dacia Mioveni, cei 500 de ultrasi ai ros-albastrilor si-au adus aminte de fostul tehnician si i-au scandat acestuia numele minute in sir. (Razvan Rotaru)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.