Tenis

Ultimele noutăţi din Tenis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În scaun cu rotile
Elena Bogdan a abandonat :(în "sferturile" junioarelor de la Australian Open, în meciul cu britanica Laura Robson, după ce s-a accidentat la gleznă şi a fost nevoită să părăsească terenul într-un scaun cu rotile. Românca şi-a sucit glezna în setul doi, cînd conducea cu 5-1. După ce a fost bandajată la picior, Elena a continuat să joace, iar cînd conducea cu 30-0 în ghemul următor au intervenit oficialii spunîndu-i că nu mai poate continua. "Indiferent pe cine ai susţine, ar fi imposibil să nu o simpatizezi pe Elena Bogdan, favorita numărul 4, care, deşi abia se mai ţinea într-un picior, a vrut să continue meciul. Ea a fost scoasă de către oficiali de pe teren cu forţa", a notat timesonline.co.uk.

Safina vs Williams
Finala feminină a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, se va disputa între rusoaica Dinara Safina, cap de serie numărul 3, şi americanca Serena Williams, favorită numărul doi. Dinara a trecut în semifinale de compatrioata sa Vera Zvenareva (Rus, 7), cu scorul de 6-4, 7-6 (4), fiind a doua oară cînd sora lui Marat Safin ajunge într-o finală de Mare Şlem. Serena s-a impus în semifinală în faţa altei rusoaice, Elena Diementieva, cu 6-3, 6-4. Cîştigătoarea finalei de sîmbătă va deveni numărul unu mondial.

Fraţi şi surori
În finalele de dublu de la Melbourne şi-au asigurat biletul de participare două cupluri de fraţi: la feminin, Serena şi Venus Williams (SUA), iar la masculin, Bob şi Mike Bryan (SUA). Fetele vor întîlni în ultima fază a turneului de dublu perechea Daniela Hantuciova/Ai Sugiyama (Slo/Jap), iar băieţii vor lupta cu cuplul Mahesh Bhupathi/Mark Knowles (India/Bahamas).

Federer în finală
Cîştigătorul trofeului Australian Open în 2004, 2006 şi 2007, Roger Federer (Elv, 2), s-a calificat ieri în finala turneului de la Melbourne după ce l-a învins pe Andy Roddick (SUA, 7), cu scorul de 6-2, 7-5, 7-5. Elveţianul va juca a 18-a finală de Grand Slam din carieră. cel de-al doilea finalist va fi cunoscut azi, după disputarea semifinalei dintre Rafael Nadal şi Fernando Verdasco.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.