Liga 1

Afacere proastă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapid a refuzat două milioane de euro pentru Lazăr, de la Rubin, după care s-a rugat de ruşi să-l cumpere pe bani mai puţini


În Giuleşti e lipsă şi de bani, şi de fler. George Copos a negociat tare acum o lună cu ruşii de la Rubin Kazan, care veniseră cu o propunere scrisă pentru a-l lua pe Costin Lazăr. Puneau pe masă două milioane de euro. "Nu-l dau fără 3 milioane!", le-a zis acţionarul. Emisarii campioanei Rusiei s-au retras imediat.

"Copos a regretat după doar două săptămîni şi a încercat să ia legătura din nou cu oficialii lui Rubin. Se răzgîndise şi l-ar fi vîndut pe Lazăr şi pe 1,5 milioane!", povestesc surse din club. Numai că şefii de la Kazan renunţaseră definitiv la afacere,:( iar Rapidul a rămas fără bani. Suma pentru care conducerea din Grant tratează acum cu Poli Timişoara e aceeaşi impusă la startul discuţiilor cu Rubin, adică 3 milioane de euro! Marian Iancu le dă doar două milioane, dar îl vrea inclus în preţ şi pe Ştefan Mardare!

6,14 este media notelor gsp primite de Lazăr, fiind al treilea în lotul rapidist după Spadacio (6,44) şi J.P. Andrade (6,27)


E mijlocaşul rapidist al deceniului!
Fanii au votat pe rapidisti.ro cei mai buni fotbalişti giuleşteni ai ultimului deceniu. Costin Lazăr a fost ales mijlocaşul ultimilor zece ani din Grant, cu 319 voturi. Al doilea este Ioan Ovidiu Sabău, care a adunat cu doar 8 voturi mai puţin! Portarul ales de suporteri e Dănuţ Coman (849 de voturi), fundaş a fost preferat Adrian Iencsi (431), actualul antrenor secund şi jucător, în timp ce Daniel Niculae a strîns cele mai multe voturi dintre atacanţi (499).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.