Liga 1

Unirea Urziceni a anunţat oficial rezilierea contractului mijlocaşului Bogdan Mara

Articol de George Şeitan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conducerea clubului Unirea Urziceni a anunţat, joi seară, oficial, faptul că s-a despărţit de mijlocaşul Bogdan Mara, chiar dacă acesta mai avea contract cu gruparea ialomiţeană pînă în iarna acestui an.

"Rezilierea s-a produs pe cale amiabilă a contractului cu fotbalistul. Îi mulţumim lui Bogdan pe această cale pentru performanţele reuşite împreună şi îi urăm mult succes în continuare", se arată într-un comunicat oficial al clubului Unirea Urziceni.

Mijlocaşul fusese anunţat de conducere la începutul pregătirilor pentru retur că este liber să-şi caute echipă din cauza salariului prea mare, aproape 160 de mii de euro anual, mult peste media salarială a elevilor lui Dan Petrescu care se situează la 50-60 de mii euro pe sezon.

Rezilierea contractului lui Bogdan Mara s-a produs la doar o zi după ce fotbalistul declarase, miercuri, după amicalul cu formaţia spaniolă CF Elche, pierdut cu 1-4 de ialomiţeni, că va pleca de la Urziceni pentru că "patronul are o problemă personală cu mine". Mijlocaşul a jucat pentru ialomiţeni în 61 de partide şi a marcat de 13 ori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.