Campionate

Scandal nou în Italia: Inter acuzată că a cedat meciuri pentru a înlesni cîştigurile din pariuri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana Italiei Internazionale Milano este acuzată că a cedat cîteva meciuri spre sfîrşitul sezonului trecut cu scopul de a creşte cotele în privinţa şanselor la titlu, potrivit unui raport emis de către  Ministerul Public şi publicat în ediţia de vineri a Il Giornale.

Titlul raportului este "Ministerul Public: Inter a cedat jocuri pentru a facilita cîştigurile din jocurile de noroc", iar în acesta  se afirmă în "nerazzurri", care în cele din urmă au cîştigat titlul în ultima etapă a sezonului, a terminat la egalitate şi a pierdut cîteva partide cu scopul de a creşte cota la jocurile de noroc în ceea ce priveşte cursa pentru Scudetto în ultimul sezon.

În mod special, raportul se referă la jocuri începînd cu etapa a 24-a, cînd un număr de agenţii a oprit pariurile legate de cîştigarea titlului de către Inter.

Cererea a fost efectuată de Poliţie, la cererea Ministerului Public, care au investigat acuzaţiile referitoare la o serie de convorbiri telefonice între antrenorul de atunci al lui Inter, Roberto Mancini, şi un asociat al Mafiei numit Domenico Brescia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.