Liga 1

Mititelu: "S-ar putea să avem surprize şi acest campionat să fie cîştigat cu jocuri de culise!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Unul dintre investitorii importanţi din Liga 1, Adrian Mititelu, crede că nu premierile între echipe sunt problema primordiala a fotbalului romînesc, ci arbitrajele dirijate!


"Craiova a ieşit cu capul sus din acest scandal al stenogramelor, dar fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Noi, românii, suferim la nivel de mentalitate şi de aceea există atîtea suspiciuni. Eu cred că premierile din campionat ar trebui să se facă într-un cadru legal, cu banii la vedere şi cu impozitele plătite la stat!", este de părere Mititelu.

"Relaţiile dintre patronii de club vor continua, dar numai ca prieteni. Lucrurile se vor desfăşura la un nivel mult mai mic, mai secretos. Să nu uităm însă că principalul flagel în Romînia este arbitrajul, un domeniu controlat de oameni periculoşi!", a mai avertizat finanţatorul Craiovei, după care a adăugat:

"Aştept şi eu ziua în care Universitatea va fi avantajată de arbitri 3 meciuri la rînd, ca să nu mai zic de un arbitraj măcar corect".

Mititelu a încheiat cu o previziune sumbră:
"Eu zic că putem avea o surpriză şi actualul campionat să fie decis de jocurile de culise! Sezonul trecut a fost foartre strîns, dar au planat suspiciuni asupra mai multor partide. E greu de spus dacă CFR a fost campiona corectă" ;)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.