Liga 1

Adrian Mititelu: "Împreună cu Iancu şi Porumboiu voi înfiinţa un sindicat pentru a ne apăra drepturile"

Adrian Mititelu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Universităţii Adrian Mititelu a comentat incidentul în care a fost implicat directorul Departamentului Relaţii Publice al Craiovei, Vicenţiu Neagoe, şi a menţionat că împreună cu Marian Iancu şi Adrian Porumboiu vrea să organizeze o asociaţie care să funcţioneze ca un sindicat al cluburilor din provincie.

"Prin deducţie, putem spune că e vorba de dinamovişti. Este un fapt regretabil ca un om să fie bătut în plină stradă.

Avem un tînăr în probe, avem mulţi jucători talentaţi, el este o mică speranţă momentan. Nu cred că vom mai transfera pe nimeni.

Iarna Mitchell nu a jucat niciodată în primele meciuri. Va intra în curînd, ca şi Julius Wobay, care a primit în sfîrşit viza pentru Turcia. El a rămas la Craiova, deşi are oferte foarte bune din Anglia. El este un jucător foarte serios şi a suferit enorm pînă acum pentru că nu a primit viza.

Sper ca acest campionat să fie stabilit doar pe dreptunghiul verde, să avem parte de arbitraje bune. Din păcate, numai convorbirile lui Gigi Becali au fost înregistrate. Se pare că sînt numai cele legate de persoana domnului Becali.

Este ideea domnului Iancu să se înfiinţeze un sindicat, prin intermediul c[ruia să ne apărăm drepturile şi să ne spunem of-urile. Şi domnul Porumboiu este interesat de această idee. Este o asociaţie juridică, Constituţia ne permite să ne constituim o asemenea asociaţie. Putem să ajungem şi la acţiuni de protest, în măsura în care legea ne permite. Putem deveni o organizaţie foarte puternică, răspunzînd cu forţă atunci cînd ne sînt încălcate drepturile. Putem lua şi membri din liga a 4-a.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.