Tenis

Rafael Nadal: "Meciul cu Verdasco îmi va rămîne în minte mult timp" :)

Articol de Florin Dincă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rafael Nadal a vorbit despre meciul său senzaţional din semifinală cu compatriotul său, Fernando Verdasco, spunînd că a fost unul uimitor, jucat în faţa unui Verdasco incredibil.

"A fost un meci uimitor. Verdasco a jucat incredibil. Cred că în al patrulea set el era un pic obosit. Este senzaţional faptul că m-am calificat în finală, mai ales după un astfel de meci. Meciul de azi a fost unul de care îmi voi aminti pentru mult timp pentru că emoţiile au fost mari.

În finalul meciului, la 0-40 am început să plîng, tensiunea era prea mare. L-am felicitat pe Fernando. L-am felicitat pentru meci, dar şi pentru tot turneul pe care l-am făcut. I-am spus să o ţină tot aşa şi va putea să facă totul în tenis", a spus Rafael Nadal.

Ibericul a vorbit şi despre finala sa de dumincă împotriva elveţianului Roger FedererÎntotdeauna am un sentiment special cînd joc împotriva lui Federer. Nu ştiu cum va fi în finală. O să încerc să fac tot ce pot să mă recuperez fizic, dar şi mental pentru duelul de duminică. E minunat să joc încă o finală de Mare Şlem. Aici, în Australia, este prima. Desigur, aş fi preferat un alt adversar, dar finalele ca aceasta fac totul în sport", a mai adăugat Rafael Nadal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.