Liga 1

Bătut în plină stradă!

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialul oltean Vicenţiu Neagoe a fost lovit ieri de trei fani rivali, chiar lîngă Ambasada Turciei. El bănuieşte că erau dinamovişti

Zi de coşmar pentru directorul de PR al Craiovei, Vicenţiu Neagoe! Pe la prînz, în timp ce se ducea spre Ambasada Turciei pentru a-i ridica viza lui Julius Wobay, olteanul a fost agresat de trei indivizi, la puţin timp după ce coborîse dintr-un autobuz. Motivul? Ringtone-ul conducătorului craiovean, Oltenia Eterna Terra Nova, i-a enervat pe agresori, care, după ce l-au urmărit, s-au năpustit asupra lui. "În autobuz mi-a sunat telefonul pe care am melodia Craiovei. Am coborît, dar nu mi-am dat seama că sînt urmărit, iar în zona Ambasadei Turciei am fost atacat de trei indivizi, cred că suporteri ai lui Dinamo, care m-au lovit cu pumnii şi cu picioarele timp de cîteva zeci de secunde", a rememorat "Vice".

Neagoe nu intenţionează să depună plîngere împotriva bătăuşilor şi declară că nu va renunţa nici la tonul de apel din cauza căruia s-a ales cu ochii învineţiţi: "M-am întors pe la 17:00 la Ambasadă, dar cu o cagulă, să nu mi se vadă loviturile de pe faţă. Nu cred că o să depun plîngere, deşi mă dor coastele de nu mai pot!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.