Liga 1

"Sa jure pe Biblie toţi conducătorii de club că sunt curaţi, au curaj?" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Gloriei Buzău, Costel Bucur, crede ca jocurile din culise decid deseori rezultatele meciurilor din Liga 1, acesta acuzînd totodată arbitrajele potrivnice de care a avut parte echipa sa în prima parte a sezonului.

Bucur a ţinut să le răspundă celor care spun că Gloria se va da la o parte în meciul cu Poli Timişoara din retur, după ce formaţia din Crîng s-a întărit cu fotbalişti ai bănăţenilor (lotul de la Buftea).

"Eu înca mai cred în salvarea de la retrogradare! Se vorbeşte acum că vom fi satelitul Politehnicii Timişoara, dar acestea sunt numai intoxicări. Anul trecut, cînd aveam jucători de la Steaua nu tot la fel se zicea? Pînă la urmă, Steaua a pierdut puncte acolo unde se aştepta mai puţin" :) , a comentat Costel Bucur. Gloria este singura echipă fără victorie din campionat!

"Eu am fost întotdeauna corect, dacă ar fi toţi patronii de club ca mine am avea un fotbal cinstit în România! Cred că ar trebui să se înceteze cu premierile în Liga 1, dar la cîte mîrşăvii se întîmplă, mă întreb cateodată ce caut în acest fenomen", a mai spus Bucur, după care a detaliat:

"Gloria a pierdut în tur 15 puncte din cauza arbitrajelor şi multe echipe au de suferit din cauza acestor jocuri. Să pună mîna pe Biblie toţi conducătorii de club din ţară şi să ne spună că sunt curaţi, ia vedeţi, au curajul?

La noi în fotbal, hoţii strigă «hoţii»! Oricum, probabil că mulţi se vor retrage odată cu această criză financiară, veţi vedea", :X a încheiat mîhnit finanţatorul Gloriei pentru Gazeta Sporturilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.