Liga 1

Craiova contraatacă: "E o dezinformare şi o diversiune a aceluiaşi impostor care se tot agaţă de numele clubului nostru!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Avocatul Universităţii Craiova, Dan Idita, îi linişteşte pe fanii Ştiinţei şi spune că gruparea din Bănie nu e nicidecum în pericol de a fi declarată falimentară.

"E o dezinformare şi o diversiune a aceluiaşi impostor care se tot agaţă de numele clubului nostru şi căruia, din păcate, i se dă prea mare importanţă. Nu este nimic adevărat şi nu se pune absolut deloc problema intrării în faliment a societăţii care patronează echipa Universitatea Craiova, şi cu atît mai puţin a retrogradării. Timpul le va demonstra, iar litigiul care a avut loc azi nicidecum nu a avut ca obiect falimentul societăţii noastre, ci doar o cerere de suspendare, care pentru noi oricum nu avea nici o importanţă.

Fondul cauzei are prim termen abia data de 12 februarie 2009, la tribunalul Iaşi, şi va fi o judecată atît în faţa Tribunalului Iaşi cît şi în faţa Curţii de Apel Iaşi, în faza recursului. De asemenea, avem pe rol mai multe litigii cu această societate şi veţi vedea şi de această dată, ca în ultimii trei ani de cînd a apărut acest personaj cu declaraţii care mai de care mai răsunătoare, că dreptatea este de partea Universităţii şi nicidecum nu se pune problema falimentului la clubul nostru", a explicat azi Dan Idita pentru craiovamaxima.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.