Liga 1

Copos i-a mai dat termen de gîndire lui Taher încă 4-5 zile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"I-am trimis o notificare domnului Taher, prin care noi ii solicitam un raspuns pana la 31 ianuarie, referitor la achizitionarea pachetului majoritar de actiuni", anunta Copos in urma cu o saptamana. Timpul s-a scurs, iar arabul nu l-a contactat in nici un fel pe patronul "alb-visiniilor".

In tot acest timp, bossul de la ANA a cautat alt cumparator, insa nu a gasit pe nimeni. Sesizand acest lucru, fostul vicepremier a decis sa prelungeasca agonia: "Inca il astept pe domnul Taher. Maine ii voi trimite inca o notificare pentru ca nu am primit nici un raspuns din partea sa pana acum. Ii voi mai acorda timp de gandire patru, cinci zile", a dezvaluit Copos pentru Cancan.
 
Iordanianul a anuntat in urma cu doua zile ca nu-l mai intereseaza pachetul majoritar de actiuni al FC Rapid, precizand ca s-ar bucura daca in Giulesti ar veni alt investitor. "Nu comentez, dar va spun, sincer, ca as baga si ultimul leu in Rapid, insa, deocamdata, nu mai am nimic. Nimic!", a declarat actionarul rapidist, evitand astfel sa comenteze spusele arabului.

Citeşte mai multe ştiri despre Rapid pe rapidisti.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.