Gimnastica

Nicolae Forminte: "Dacă ştiam că Sandra Izbaşa nu cîştigă, nu veneam la premii" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nicolae Forminte, antrenorul lotului naţional de gimnastică, s-a arătat deranjat de faptul că Premiul Naţional pentru Sport pentru "rezultatele de excepţie obţinute în 2008", printr-un Ordin al Ministerului Tineretului şi Sportului, a fost oferit Constantinei Diţă-Tomescu, în loc să fie acordat Sandrei Izbaşa.

"Premiul naţional pentru sport ar trebui acordat sportivului cu cele mai multe medalii în acel an. Eu n-am făcut nici o aluzie. Am înţeles că s-au folosit alte criterii. Dacă lumea s-a săturat de gimnastică şi de medalii, atunci să ne zică. Pe mine mă deranjează lipsa de rigoare.

Eu ştiu că în sport contează medaliile, dar o să mai învăţ şi o să mă pun la punct cu detaliile lor. Dacă ştiam cum se apreciază nu mai veneam la această festivitate. Eu cred că Sandra Izbaşa merita titlul de cel mai bun sportiv al anului", a spus Nicolae Forminte.

Constantina Diţă-Tomescu a fost premiată şi în cadrul Galei "Superlativele Anului GSP", unde a primit distincţia de "Cel mai bun sportiv al anului 2008".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.