Liga 1

Cesinha recunoaşte: "Cine refuză Dinamo e mincinos!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cesinha crede că interesul "cîinilor" face dovada valorii lui

- Cesar, Dinamo insistă pentru transferul tău. Cum comentezi?
- Eu nu ştiu decît că sînt jucătorul Rapidului, credeţi-mă, habar nu am cît s-a oferit pentru mine şi dacă a existat vreo propunere concretă din partea lui Dinamo. Cunosc interesul lor, dar amănunte chiar nu ştiu. :)

- Situaţia dificilă prin care trece Rapidul ţi-ar influenţa decizia?

- Să ştiţi că e greu pentru orice club zilele astea, nu doar pentru Rapid. Chiar e criză şi suferim cu toţii! E o problemă mondială, e un moment în care toată lumea are nevoie de bani. Dacă actualul meu club va hotărî că e mai bine ca eu să fiu vîndut din cauza asta, OK!

- Şefii zic că e exclus să te lase la rivale.

- Mă întrebaţi ce-aş face eu? Dinamo e un club mare şi cine zice că ar refuza o asemenea oportunitate e un mincinos! Dacă nu eşti dorit de cluburi importante, înseamnă că nu eşti bun! Corect? Şi-atunci cum să zic că e rău dacă echipele tari din România mă doresc?! ;)

- Îl invidiezi pe Boya, care va juca la Grenoble, în Franţa?

- Nu e vorba de invidie, de fapt, îi simt deja lipsa lui Pierre. Mă rog, nu ca Bozo, care e terminat din cauza plecării lui Boya! Mă bucur pentru el, că va evolua într-un campionat puternic, mai ales după cît a suferit aici din cauza discuţiilor legate de viaţa de noapte. Păcat că lumea l-a judecat după asta, pentru că pe teren, Pierre era extraordinar, un adevărat luptător!

"Am văzut la TV imagini cu suporterii Rapidului protestînd şi m-am speriat, nu mi-a venit să cred că s-a ajuns pînă aici!"

"Copos n-are nici o vină, face şi el eforturi, dar asta e situaţia! Nu se poate să învinovăţeşti un singur om pentru situaţia grea în care se găseşte un club!"

Carlos Cesinha, mijlocaş Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.