Stranieri

Ratează Croaţia?

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Întinderea la adductori riscă să-l ţină pe tuşă încă o săptămînă pe Chivu. Căpitanul "naţionalei" ar putea lipsi la amicalul din 11 februarie

Veşti deloc bune pentru selecţionerul Victor Piţurcă vin de la Milano. Accidentarea lui Chivu e mai serioasă decît s-a crezut iniţial. :S Căpitanul "naţionalei" n-a fost convocat pentru meciul de azi cu Torino şi are şanse minime să fie convocat pentru deplasarea de la Lecce, pe 7 februarie. Dar dacă nu va juca deloc la Inter, nu intră în calcule la amicalul cu Croaţia.

Chivu s-a lovit acum o săptămînă, în finalul partidei cu Sampdoria, şi a fost schimbat, acuzînd o întindere la adductorii coapsei drepte. Fundaşul român a început vineri alergările uşoare, pregătindu-se separat de restul colegilor "nerazzurri". Iar Mourinho nu vrea să rişte o recidivă şi se gîndeşte să-l menajeze ca să-l aibă refăcut complet peste două săptămîni.

"Situaţia lui Chivu e ceva mai complicată. Abia peste cîteva zile se va antrena normal şi doctorii cred că doar la derbyul cu Milan va fi 100% recuperat"
scrie Corriere dello Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.