Liga 1

Anemici

Articol de Dana Surulescu  —  duminică, 01 februarie 2009

Jucătorii lui Balint au dezamăgit la prima întîlnire cu suporterii, chinuindu-se cu divizionara secundă, FC Bihor (2-1)

Timişoara a fost curioasă să vadă noua faţă a Timişoarei, în versiunea Gabi Balint. În ciuda frigului pătrunzător, 3.000 de suporteri au asistat la meciul cu FC Bihor, sperînd într-un galop de sănătate în faţa unei echipe căreia Poli cu Uhrin pe bancă i-a administrat în vară un sec 6-0. ;)

Nimic nu a funcţionat în noul sistem de joc al bănăţenilor, un ofensiv 4-3-3. :X Fără Gigel Bucur, nerefăcut complet, dar cu Vrsici printre titulari şi noile achiziţii, Curtean şi Amuneke pregătiţi de întîlnirea cu publicul, Poli s-a mişcat greoi. Surprinşi de nesincronizările timişorenilor, orădenii au prins curaj, deschizînd scorul, prin Lucas (37). Îndrăzneala oaspeţilor a fost taxată imediat de elevii lui Balint, Magera restabilind egalitatea după doar trei minute. După o repriză de o oră, tehnicianul lui Poli a schimbat complet liniile.

Jocul Timişoarei a prins puţină culoare, Rusici majorînd scorul (73), după ce tot slovenul a ratat o foarfecă două minute mai devreme şi a nimerit bara cu un sfert de oră înainte de final. Insuficient însă pentru a şterge impresia subţire făcută fanilor la primul meci din era Balint. În tot acest timp, CFR-ul lui Uhrin face spectacol în amicale, cîştigînd pe linie toate partidele de pregătire de pînă acum.

Ştirile meciului

» Gabi Balint şi-a criticat dur elevii: "Nu e concentrare, probabil se gîndesc deja la cantonamentul din Spania. Au fost total nepregătiţi mental. Cei din prima repriză au fost prea statici, iar unii jucători au fost practic dezastru. Mă deranjează această atitudine".

» Curtean şi Amuneke au debutat în tricoul lui Poli, ambii evoluînd şters, în nota echipei. "E greu să spun ceva rău de ei, oricum au fost jucători aflaţi aici de un an sau doi, care au fost mai slabi", i-a apărat Balint.

» La meci a fost prezent şi Gabriel Torje, fostul jucător al Timişoarei, transferat la Dinamo iarna trecută. Fanii, care l-au reperat rapid, l-au huiduit minute în şir pe fostul "Messi din Banat"

» Meciul de ieri a fost ultimul pentru Alin Raţiu în tricoul lui Poli, fundaşul urmînd să fie împrumutat la Buzău, la fel ca şi spaniolul David Sanchez şi argentinianul Luis Garcia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.