Stranieri

Pascal Nouma: "Mircea Lucescu ar trebui să fie prima opţiune pentru Beşiktaş"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul atacant al lui Beşiktaş, francezul Pascal Nouma, îl recomandă pe Mircea Lucescu pentru un nou mandat în funcţia de antrenor al "vulturilor", în faţa conaţionalului său, Didier Deschamps:

"Mircea Lucescu ar trebui să revină la Beşiktaş. De ce? Pentru că este un mare profesor şi are avantajul cunoaşterii mai multor limbi străine. El reuşeşte astfel să-şi exprime ideile mult mai bine, în mod direct jucătorilor cărora se adresează, ceea ce constituie un avantaj important pentru un tehnician.

Şi Didier Deschamps este o soluţie foarte bună pentru Beşiktaş, avînd în vedere experienţa acumulată şi viziunea sa despre fotbal, dar, cum am mai spus, prima opţiune ar trebui să fie Mircea Lucescu", a declarat Pascal Nouma în presa turcă.

Atacantul francez a rămas în memoria suporterilor din întreaga lume pentru gestul de respect pe care l-a făcut în urma marcării unui gol, cînd a mers către banca tehnică şi i-a pupat mîna lui Mircea Lucescu , mulţumindu-i astfel tehnicianului român pentru acordarea unei noi şanse la final de carieră.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.