Liga 1

Pawel Golanski nu poate

Articol de Dan Udrea, Raed Krishan (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Polonezul Pawel Golanski are probleme musculare şi e nevoit să se antreneze separat

Marius Lăcătuş are acum doar cîte un om de bază pe fiecare bandă a apărării. În stînga e veteranul Petre Marin, pe dreapta e  George Ogăraru. Pawel Golanski, cel care poate juca pe ambele posturi, are de tras în urma unei accidentări suferite în cantonamentul din Spania şi încă nu e restabilit în totalitate.

El a simţit puternice dureri la coapsa dreaptă în repriza secundă a amicalului cu FC Zurich şi, deşi medicul a insistat ca polonezul să fie schimbat, Golanski a cerut să rămînă pe teren pînă la final. Apoi a stat pe tuşă mai multe zile, s-a ales între timp şi cu o răceală, iar acum, în Antalya, a reluat alergările uşoare.

Avertizaţi de situaţia lui Pleşan, care s-a accidentat din nou după ce fusese lovit şi în Spania, cei din staff-ul roş-albaştrilor nu vor să-l forţeze absolut deloc. Şi e foarte posibil ca Golanski să joace abia în ultimele două partide de verificare ale stagiului din Turcia, programate pe 12 şi pe 14 februarie.

12 meciuri a jucat Golanski pentru Steaua în toamnă, media notelor sale în Gsp fiind 5,36

Cei mai buni din ultimii 10 ani
În luna ianuarie, site-ul stelisti.ro i-a invitat pe suporteri să desemneze cei mai buni jucători ai ultimilor 10 ani. Peste 10.000 de voturi s-au înregistrat la sondajul de opinie. Conform preferinţelor exprimate de fani, cel mai bun portar e Robinson Zapata, Mirel Rădoi e numărul 1 printre fundaşi, Laurenţiu Roşu e liderul mijlocaşilor, iar Marius Lăcătuş e cel mai tare atacant. Echipa tip făcută de suporteri este Zapata - Rădoi, Goian, Belodedici, Ogăraru - Nicoliţă, Roşu, Dorinel Munteanu, Elton - Lăcătuş, Dică.

Ultimele noutăţi:

» Steliştii
au avut programate ieri două antrenamente în cantonamentul din Turcia. S-a pus accent pe pregătirea fizică şi pe finalizare.

» Zapata
nu s-a antrenat nici ieri. Nerefăcut, portarul s-a pregătit doar în sala de forţă împreună cu preparatorul fizic.

» Fostul portar
Helmuth Duckadam a spus că "din actuala echipă, doar  Dorin Goian ar fi avut loc în echipa din 1986. Se apropie ca stil de Bumbescu"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.