Stranieri

Florentin Petre: "La Terek am luat prime mai mari decît salariul pe un an de la Dinamo" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorul echipei Terek Groznîi, Florentin Petre, a vorbit despre campionatul rusesc şi despre echipa  sa din Cecenia, spunînd că Terek este asigurată din punct de vedere financiar. Fostul jucător al lui Dinamo a declarat însă că nu poate uita perioada petrecută în Ştefan cel Mare.

"Rusia este un campionat foarte puternic. La Terek sunt nişte oameni deosebiţi, care îşi doresc foarte mult să facă performanţă, vor ca prin sport să facă lucruri frumoase. La Groznîi este o colonie românească acum!

Terek este singura echipă din Rusia care nu are probleme financiare, în nici un fel. Nu avem un obiectiv clar, obiectivul este o clasare cît mai bună. Preşedintele echipei ne-a asigurat că nu există limită de buget.

Pentru mine, şi dacă aş merge la o echipă din Vest aş spune că mai bine e la Dinamo. Primele aici sunt mari, puţine echipe din Europa pot asigura asemenea prime.

La Terek am luat prime mai mari decît salariul pe un an de la Dinamo, poate chiar mai mult
!. Terek ar fi intre primele 5 echipe din Liga 1 în România. ;) Pe noi preşedintele ne-a asigurat că nu vor fi probleme cu banii la noi", a spus Florentin Petre la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.