Handbal

Oltchim a învins HCM Baia Mare cu 7 goluri avans, scor 35-28

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Formaţia feminină de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a impus, marţi, în faţa grupării HCM Baia Mare, scor 35-28 (20-12), în cadrul unui meci disputat în devansul etapei a 15-a a Ligii Naţionale feminine.

Principalele marcatoare ale Oltchimului au fost Valentina Elisei Ardean (7), Narcisa Lecuşanu (6) şi Oana Manea (6), în timp ce pentru HCM Baia Mare cele mai eficiente au fost Gabriela Mihalschi (8) şi Melinda Geiger (4). Partida a fost urmărită din tribună şi de selecţionerul Radu Voina.

După meci, tehnicianul Oltchimului Ivica Rimanic, a declarat: "Am jucat bine în prima repriză, iar în a doua am schimbat jucătoarele şi am încercat mai multe soluţii tactice.

Noile achiziţii Shymkute şi Pidpalova vin miercuri la Vâlcea şi le voi include în lotul care va face deplasarea la Podgorica. Ele pot aduce un plus la echipă, însă nu chiar imediat, trebuie timp ca ele să se integreze".

Oltchim este calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor şi le-a transferat pe ucrainencele Regina Shymkute şi Anastasiya Pidpalova. Primul meci în Grupa principală 2 este programat duminică, 8 februarie, în deplasare, cu Buducnost, în aceeaşi zi fiind programată şi etapa a 15-a a Ligii Naţionale.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.