Liga 1

Emerich Ienei: "Jucătorii din trecut erau mai inteligenţi decît cei de acum" :S

Emerich Ienei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cîştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, Emerich Ienei face o analiză a şanselor jucătorilor tineri de a se impune în primul 11 al echipei antrenate de Marius Lăcătuş şi explică motivele accidentărilor din ce în ce mai dese ale fotbaliştilor din Liga I.

"În trecut, jucătorii erau mai inteligenţi decît acum. Nu înţeleg de ce fac alunecări la mijlocul terenului. Oare nu se întreabă unde e poarta? :) Ce nevoie e acolo de alunecări? Înainte, fotbaliştii se accidentau doar la atacuri dure din spate!" a spus Emerich Ienei pentru gsp.ro

Tehnicianul a făcut o radiografie a campaniei de achiziţii făcute de Steaua în perioada de mercato, fiind de părere că tinerii aduşi de la Buzău pot reprezenta soluţii pentru Marius Lăcătuş.

"Jucătorii exilaţi la Gloria Buzău au demonstrat că au calităţi. Eric Bicfalvi îmi place foarte mult, la fel şi Răzvan Ochiroşii care este rapid, pătrunde foarte bine şi are avantajul că este stîngaci. Depinde de ei şi de ceea ce vrea clubul pe termen lung dacă vor juca sau nu" a completat Ienei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.