Liga 1

Gigi Becali: "Ocaziile avute şterg cu buretele rezultatul final"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit la GSP TV despre meciul Stelei cu Slovan Bratislava, scor final 1-1, şi a ţinut să atace din nou DNA, pentru scandalurile create în ultima vreme în cazul «Valiza».

"Mi-a plăcut într-un fel jocul, am avut 3-4 ocazii de a marca, mi-a plăcut Ochiroşii, dar Bogdan Stancu nu s-a mişcat bine. Normal că îmi pare rău că a fost egalată Steaua, cînd eşti ehipă mare şi ai valoare, trebuie să cîştigi orice meci, dar faptul că am avut ocazii şi am fost peste ei, şterge totul cu buretele.

Nu facem comparaţii cu alte meciuri, putem face aşa comparaţii cu DNA.  În ultimele 3-4 meciuri, să dea Dumnezeu să fie Steaua la luptă cu altă echipă pentru titlu. Veţi vedea premieri peste premieri. Atît timp cît nu încalc legea, nu mă tem de nimic. Mi se pare că în Spania e regulamentar să premiezi în ultimele 5 etape. Nu poate DNA să facă ce vrea, am să fac eu ce vreau fără să ţin cont de DNA.

Dacă au mai fost meciuri aranjate s-au văzut. La CFR cu Bistriţa, Dinamo cu CFR. S-au mai văzut nişte lucruri, dar nu pot să spun clar", a spus Becali la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.