Liga 1

Marius Popa: "Am făcut un meci slab, dar nu a fost nimic necurat cu Mioveniul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Titular în poarta lui Poli Timişoara în înfrîngerea suferită sezonul trecut de bănăţeni pe teren propriu în faţa lui Dacia Mioveni, 1-2, goalkeeperul Marius Popa infirmă acuzele aduse de Marian Iancu la adresa jucătorilor grupării viola.

"Nu a fost absolut nimic necurat! Am făcut noi un meci slab, ne-am bătut singuri. Se întîmplă în fotbal să ai şi astfel de zile proaste. Nu au fost niciodată probleme în vestiar, nu s-a discutat despre greşelile pe care le-am făcut" a spus Marius Popa pentru gsp.ro.

Marian Iancu l-a acuzat la sportro pe fostul finanţator al lui Dacia Mioveni, Gigi Neţoiu, că ar fi încercat să-i contacteze pe doi dintre jucătorii Politehnicii înaintea confruntării directe din campionatul trecut:

"Au fost doi fotbalişti contactaţi pînă la urmă, a existat o valiză pentru ei. Aceştia nu au fost însă însă în niciun caz Ştefan Grigorie şi Dan Alexa, ci cu totul alţi doi jucători.

Mi-e clar că Gigi Neţoiu este cel mai mare peşte din fotbalul românesc, conducătorul Asociaţiei Fotbaliştilor Tîrfe din România"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.