Liga 1

Arbitrul partidei Poli - Mioveni, Robert Dumitru: "Nimic suspect. Putea fi 3-0 pentru gazde în minutul 15"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitrul care a oficiat la centru în partida Politehnica Timişoara - Dacia Mioveni din sezonul trecut, Robert Dumitru, mărturiseşte că nu a simţit nimic suspect în teren şi demontează acuzaţiile lansate de finanţatorul bănăţenilor, Marian Iancu, la adresa a doi dintre jucătorii formaţiei viola.

"Nimic nu mi-a dat de bănuit în acel meci. Ca jucător, te umpli de penibil ca să faci inten'ionat o asemenea greşeală? Nu cred!

A fost prea flagrantă faza pentru a putea fi bănuită de ceva. Din cîte-mi amintesc, pînă în minutul 15 trebuia să fie 3-0 pentru Poli.
Au ratat ocazii mari, una imensă chiar prin Ganea. Nu au fose evenimente care să mă determine să-mi pun întrebări" a spus Dumitru pentru gsp.ro.

Marian Iancu l-a acuzat la sportro pe fostul finanţator al Daciei Mioveni, Gigi Neţoiu, că ar fi încercat să-i contacteze pe doi dintre jucătorii Politehnicii înaintea confruntării directe din campionatul trecut:

"Au fost doi fotbalişti contactaţi pînă la urmă, a existat o valiză pentru ei. Aceştia nu au fost însă însă în niciun caz Ştefan Grigorie şi Dan Alexa, ci cu totul alţi doi jucători.

Mi-e clar că Gigi Neţoiu este cel mai mare peşte din fotbalul românesc, conducătorul Asociaţiei Fotbaliştilor Tîrfe din România"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.