Liga 1

Marian Iancu: "Asta e decizia lui Mircea Sandu. E un dictator"

Marian Iancu, Mircea Sandu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu a precizat la GSPTV care au fost motivele pentru care s-a ajuns la litigiul cu Ionel Ganea, considerînd că Poli Timişoara are şanse mici să cîştige recursul de la CAF. Totodată, Iancu crede că Mircea Sandu se află în spatele deciziei favorabile acordate de FRF lui Ionel Ganea în acest litigiu:

"Asta e decizia lui Mircea Sandu. Noi nu mai avem voie să mergem la TAS, aşa că vom fi judecaţi la CAF. Noi am avut un caz la CAF, am trimis o documentaţie şi au uitat de dovezile pe care le-am depus. Mi-e scîrbă de ce se întîmplă.

Cum s-a ajuns la dezlegarea unilaterală a contractului? Păi, e nevoie să mai spun cîte a făcut, cît l-am ţinut în braţe, cît l-am plătit după ce a fost suspendat. După ce i-am desfăcut contractul, a intervenit şantajul, au intervenit sindicatele. Ce s-a întîmplat după ce l-am suspendat în urma cazului Mudura? A mai bătut un ziarist!

Mircea Sandu vrea să scoată în evidenţă ce arbitraje favorabile am avut noi şi mai ştiu eu ce. Dar el nu ştie ce e ăla fotbal curat, pentru că la FRF ăsta e obiectul muncii lui, fotbalul murdar. El a construit acest sistem, e fotbalul pe care îl mîngîie pe creştet. E un dictator. Sper ca treaba cu Ionuţ Lupescu candidat la preşedinţia FRF să fie reală", a declarat Marian Iancu la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.