Handbal

Un om de afaceri a salvat echipa feminină Slagelse FH de la faliment

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Formaţia daneză de handbal feminin Slagelse FH a fost salvată de la faliment de un om de afaceri. care a preferat să rămână anonim. şi care a oferit bani pentru a acoperi cheltuielile şi datoriile clublui, informează cotidianul Sporten.dk.

"Am primit o cerere de la un om de afaceri, care doreşte să rămână anonim. El vrea să ajute clubul din punct de vedere financiar, aşa că noi vom continua. Pentru moment pot spune că este destul pentru a continua în acest sezon, pentru moment suntem asiguraţi", a declarat preşedintele clubului Slagelse, Iver Grunnet.

Pe 1 februarie, site-ul oficial al lui Slagelse FH anunţa că va fi declarat falimentul clubului în cazul în care nu va apărea niciun investitor care să ajute echipa. Termenul limită declarat iniţial era 2 februarie ora 19:00, dar acesta a fost prelungit.

Slagelse FH a câştigat de trei ori Liga Campionilor în ultimii cinci ani (2004, 2005, 2007) şi o dată Cupa EHF (2003). La formaţia daneză a jucat şi Carmen Amariei, interul având tecute în palmares două Ligi ale Campionilor.

O figură emblematică a clubului danz este antrenoarea Anja Andersen, cea care a pregătit echipa între anii 2000-2008, timp în care s-au obţinut cele mai bune rezultate.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.