Handbal

Carmen Amariei: "Pe noi ne interesează în primul rând Cupa EHF şi apoi campioantul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Formaţia Rulmentul Urban Braşov s-a impus, miercuri, în deplasare, în faţa grupării "U"Jolidon Cluj, scor 42-28 (22-14) în cadrul unui meci disputat în devansul etapei a 15-a Ligii Naţionale feminine.

Antrenorul echipei Rulmentul, Herbert Muller, a vorbit despre jocul echipei sale cu gândul deja la meciul tur din optimile Cupei EHF, cu Feherep Alcoa: "Sunt foarte mulţumit, am dat din nou peste 40 de goluri, atacul a funcţionat foarte bine. Acum mergem în Ungaria cu moralul bun, dar suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu.

Am urmărit ultimele jocuri ale celor de la Feherep şi ne aşteptăm la o apărare agresivă. Pentru noi pe primul loc este Cupa EHF, dar vom face tot ce se poate să batem Oltchim, vrem să ţinem campionatul strâns".

Fosta jucătoare a echipei clujene, Carmen Amariei, acum la Rulmentul, a punctat: "Pe noi ne interesează în primul rând Cupa EHF şi apoi campioantul. Sperăm să obţinem un rezultat bun încă din tur, după părerea mea sunt şanse destul de mari ca noi să jucăm finala".

Rulmentul Urban Braşov va juca sâmbătă, 7 februarie, cu formaţia ungară Feherep Alcoa, în optimile Cupei EHF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.