Liga 1

Gigi Mulţescu îi răspunde lui Dorin Goian: "Pe vremuri, steliştii şi dinamoviştii mergeau împreuna la nămol, la Eforie" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul mare jucător al lui Dinamo, Gigi Mulţescu, a povestit pentru gsp.ro care erau relaţiile între jucătorii marilor rivale din România, Steaua şi Dinamo. Astfel, Mulţescu a replicat declaraţiilor războinice ale lui Dorin Goian, care a spus că "dacă Steaua va ieşi din lupta pentru titlu, vom face totul pentru ca Dinamo să nu termine prima" :X .

"Noi eram atunci concentraţi mai mult pe meciurile noastre, ne interesa să cîştigăm noi campionatul. Nu exista o duşmănie aşa mare precum este astăzi.

Pe vremuri, Steaua şi Dinamo mergeau împreuna vară la nămol, la Eforie, iar iarna la Băile Felix. :) Atunci mergeam la masă împreuna, beam împreuna, era o cu totul altă atmosferă. Ne petreceam pînă şi vacanţele împreuna! La lotul de tineret, eu stăteam în cameră cu Loţi Boloni, care mi-a fost un bun prieten", a rememorat Mulţescu.

Întrebat de ce crede că situaţia s-a schimbat radical în ziua de astăzi, tehnicianul a adăugat:

"Banii sunt principala cauză. Sunt foarte mulţi bani puşi în joc, iar rivalităţile au fost duse prea departe şi s-au transmis şi în rîndul suporterilor.
Pentru competitivitatea unei întreceri nu este nevoie de rivalităţi dure, ci de mai multe echipe de valoare", a conchis Gigi Mulţescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.