Liga 1

Iuliu Mureşan: "Gigi Becali este din nou un instrument de manevră în mîinile altora"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, crede că Gigi Becali este victima unor anumite interese dezvuînd declaraţiile stelistului, conform cărora patronul clujean Arpad Paszkany ar fi în spatele anchetei DNA:

"Gigi Becali face o mare greşeală atunci cînd îl acuză pe Arpad Paszkany, care e un om serios şi nu ar face astfel de lucruri. Cred că de fapt patronul stelist este sfătuit eronat de alte persoane, care nu ştiu cum să lovească altfel în domnul Paskany. Gigi Becali este din nou manipulat, un intrument de manevră în mîinile altora. Cum se face că noi sîntem vinovaţi de tot ce e rău, iar alţii, cu mii de pagini de dosare la DNA, nu?

Nu ştiu cine pot fi persoanele care îl sfătuiesc pe Gigi Becali, dar să spună dumnealui, că şi aşa spune tot", a declarat Iuliu Mureşan pentru gsp.ro.

Referitor la partida U Cluj - Gloria Buzău 1-2 din sezonul trecut, în care clujenii sînt suspectaţi de Gigi Becali că ar fi juct la două capete, Iuliu Mureşan s-a rezumat să spună: "Nu mai comentez astfel de probleme. CFR nu a dat vreodată bani unei alte echipe".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.