Liga 1

"Vreau rezultate!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Napoli este noul antrenor al stiintei. El a anuntat ca s-a intors in Banie pentru a face performanta. Noaptea de luni spre marti a fost una lunga pentru Adrian Mititelu. In jurul orei 23:00, patronul juvetilor s-a asezat la masa tratativelor cu italianul Nicolo Napoli, sosit in Banie pentru a prelua conducerea tehnica a Universitatii.

Rezultatul negocierilor a fost anuntat ieri la prinz, intr-o conferinta de presa. "Nicolo este noul nostru antrenor. El a semnat un contract pe un an, care se poate prelungi automat pe inca unul, daca vor exista rezultate", a spus patronul Adrian Mititelu. "Are mentalitate de invingator, e tinar si speram sa se dovedeasca mai bun decit conationalii lui, Zenga, Bergodi si Pedrazzini", a punctat managerul general Ilie Balaci.

La rindul sau, italianul, care a mai antrenat-o pe stiinta timp de trei etape in primavara lui 2004, a declarat: "Sint foarte fericit ca m-am intors. Am incredere in Mititelu si nu a fost greu pentru el sa ma convinga sa semnez. Vreau sa am rezultate si sa nu-i dezamagesc pe suporteri".

La negocierile de luni seara, Mititelu l-a convins pe Napoli sa nu-si mai aduca in Banie secunzi din Italia. Astfel, fostul interimar, Daniel Mogosanu, si antrenorul cu portarii, stefan Crisan, au fost numiti colaboratori ai "macaronarului".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.