Liga 1

Cornel Penescu: "Dacă Gigi nu a recunoscut că a dat bani, atunci nu e suficient ce apare în stenograme"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Implicat în lupta pentru evitarea retrogradării în urmă cu două sezoane, patronul piteştean Cornel Penescu susţine că astfel de situaţii, precum cea dezvăluită de stenograma referitoare la partida U Cluj - Gloria Buzău, s-au petrecut şi în anul cînd FC Argeş a retrogradat în Liga a II-a:

"Este foarte posibil ca astfel de jocuri de culise să se fi petrecut şi atunci, pentru că au fost foarte multe influenţe în jurul echipei. FC Argeş a pierdut 11 meciuri la rînd, nici măcar un egal, deci e clar că a fost ceva necurat la mijloc.

Sînt sigur în proporţie de sută la sută că echipa mea nu a jucat toate meciurile pe teren atunci, am fost trădat de jucători şi m-am dezmeticit tîrziu. Oricum, am dat afară toţi fotbaliştii de atunci şi am luat doar jucători în afara sferelor de influenţă"
, a declarat Cornel Penescu pentru gsp.ro.

Referitor la stenograma în care Gigi Becali se plîngea că U Cluj a jucat pe viaţă şi pe moarte în partida cu Gloria Buzău, Penescu a declarat:

"A zis Gigi Becali textual că a dat bani? Nu! Atunci nu cred că e suficient faptul că se subînţelege asta din stenogramă. Oricum, m-am săturat de atîtea stenograme".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.