Liga 1

Riscă să facă ruptură!

Articol de Alex Nicodim (foto), Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Spadacio lipseşte minimum trei zile de la antrenamente din cauza problemelor musculare


"Spadacio este cel mai bun străin care joacă în Liga I, e de departe peste Culio"
DECLARAŢIA ZILEI: GRIGORE SICHITIU, director general Rapid


Primele victime ale antrenamentelor tari din Antalya sînt străinii Rapidului. Juliano Spadacio nu s-a antrenat deloc ieri seară, din cauza unor dureri la coapsă. Golgeterul campionatului a apărut pe gazon echipat, dar s-a lăsat păgubaş după numai cîteva minute. A zîmbit şi a zis: "Aşa sînt brazilienii, mai precauţi", ca să explice de ce părăseşte terenul.

După aceea a detaliat: "Am dureri mari, nu pot să lovesc mingea. Sigur nu joc în amicalul de sîmbătă şi o să mai iau pauză minimum trei zile. Mi-e frică, pentru că eu simt cel mai bine situaţia mea medicală şi am senzaţia că risc să fac ruptură! Mai bine stau cîteva zile decît cîteva luni!".

Sud-americanul a fost urmat pe margine de Joao Paulo Andrade. Fundaşul portughez a acuzat aceeaşi problemă, dureri musculare, :S apărute ca urmare a antrenamentelor fizice intense. Nici stoperul nu va evolua astăzi, împotriva polonezilor de la Jagellonia.

"În acest moment, apreciez că nu e riscul să lipsesc în prima etapă din retur, tocmai d-asta iau pauză, ca să nu am surprize neplăcute"
JULIANO SPADACIO, mijlocaş Rapid

A ajuns şi Kassaly

Daouda Kassaly (25 de ani) a venit abia aseară în cantonamentul Rapidului din Antalya, din cauza problemelor cu eliberarea vizei sale. Goalkeeperul originar din Niger, adus să-l înlocuiască în lot pe Pardo, căruia i se caută echipă, s-a dezechipat imediat ce a ajuns de la aeroport şi a făcut un antrenament de o oră.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.