Liga 1

Gheorghe Chivorchian: "Ratăm prea mult, trebuie să ne pregătim bine pentru campionat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gheorghe Chivorchian, preşedintele lui Poli Timişoara, spune că echipa sa ratează prea mult şi că trebuie să se pregătească mai bine pentru începutul returului.

"Sîntem încă în faţa acumulărilor. Ne-am propus în Spania să jucăm cu echipe bune să ne testăm pentru jocurile importante din Cupa României şi campionat. Poli a avut 8 ocazii, 2 bare, 3 ocazii singur cu portarul. Sînt ratări multe şi de aceea trebuie să ne pregătim bine pentru începutul de campionat. Avem un nou sistem mult mai agresiv, unul care ne permite să ajungem uşor la poartă, iar noi avem jucători capabili să se adapteze la e", a spus Chivorchian la sportro.

Acesta a vorbit şi despre sosirea lui Curtean, dar şi despre plecarea lui Sretenovici: "Alex Curtean e un jucător foarte bun. La Mediaş, probabil treceau toate mingiile pe la el, iar acum trebuie să încerce să îşi facă loc printre titulari. Va pleca Sretenovici, el se va duce la o echipă din Rusia pe o sumă convenabilă clubului. La echipă vor rămîne doar acei jucători cu care ne vom îndeplini obiectivele", a adăugat acesta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.