In Memoriam Marian Cozma

Vaile Stîngă: "E o nenorocire, Cozma era unul din cei mai mari pivoţi ai lumii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul internaţional român Vasile Stîngă a declarat că vestea decesului lui Marian Cozma este o adevărată nenorocire şi o mare pierdere pentru handbalul românesc, având în vedere potenţialul pivotului român.

"E o norocire mare pentru handbal. Nu l-am avut elev, dar era unul dintre cei mai mari pivoţi ai lumii. Discotecile şi chefurile nu sunt pentru sportivi. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar e o mare nenorocire. Băiatul acesta avea un mare potenţial, era un handbalist de viitor. Sunt şocat, nu-mi vine să cred. Acest tragic eveniment este încă o dovadă că locul sportivilor este pe teren, nu prin discoteci.  Când am auzit vestea de dimineaţă parcă mi-a dat cineva cu ceva în cap. Am tot sperat să fie o glumă proastă, dar nu a fost deloc aşa", a afirmat Vasile Stîngă.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, sâmbătă noaptea, după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.