Campionate

"Galben" de vacanţă

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitrul Steve Bennett a dezvăluit că jucătorii străini din Premier se roagă să le dea avertismente pentru a sta cu familia


Fără să-şi dea seama, arbitrul Steve Benett a declanşat un scandal monstru în Premier League. Aflat la Malaga, într-un stagiu de pregătire la care a luat parte şi Alexandru Tudor, "centralul" englez s-a pus pe făcut dezvăluiri. Şi a povestit despre fotbalişti, majoritatea străini, care îl imploră să le dea "galbene", ce implică automat o suspendare, pentru a putea pleca în vacanţă sau pentru a petrece Crăciunul cu familia: "Unul m-a abordat chiar la vestiar, înaintea meciului".

Practica, să recunoaştem, nu e nouă. Doar că, înainte, mass-media şi suporterii puteau doar să-i bănuiască pe unii jucători de aşa ceva. Acum au şi confirmarea, pentru că, ghinionul lui, Bennett s-a apucat să vorbească la un pahar de whisky, fără să ştie că interlocutorul său era reporter la News of the World, ediţia duminicală a tabloidului The Sun. Acesta l-a filmat şi cu o cameră ascunsă, iar ieri a publicat toată povestea.


FLASH


WEST HAM - MANCHESTER UTD 0-1

Mulţumită "bătrînului" Giggs
Manchester şi-a recuperat primul loc de la Liverpool datorită celor trei puncte obţinute aseară la Londra, 1-0 cu West Ham. Într-un duel disputat în general la mijlocul terenului, ocaziile reale apărînd rar, diferenţa a făcut-o veteranul Ryan Giggs (62). Galezul de 35 de ani a pătruns irezistibil din stînga spre centru, a driblat doi adversari şi a şutat plasat cu dreptul, în diagonală. A fost al 147-lea său gol în tricoul "diavolilor". Spre final, gazdele pregătite de Gianfranco Zola au presat careul lui United, dar fără pericol, oprindu-şi seria invincibilă la 6 partide. (Constantin Popescu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.