Nationala

Victor Piţurcă: "Avem şansa a patra la calificare" :S

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victor Piţurcă a spus că România are abia şansa a patra la calificarea la Campionatul Mondial în acest moment, iar pentru a ajunge la turneul final aceasta trebuie să cîştige următoarele trei meciuri.

"Am declarat că Alex este pe drumul cel bun, dar trebuie să confirme, după cîteva jocuri bune nu se poate ajunge aşa uşor la echipa naţională. Varga are calităţi foarte bune, trebuie impulsionat şi vreau să văd cum reacţionează la această convocare. Dacă nu era în România, poate nu l-aş mai fi chemat. Asta a fost şansa lui.

Nu Franţa e importantă, pentru noi Serbia şi Austria sînt ţinte în acest moment. Putem spune că România e cea mai bună şi are prima şansă, dar eu mă uit pe clasament şi cred că avem şansa a patra la calificare. Ca să avem şanse reale la calificare, trebuie să cîştigăm următoarele trei jocuri:

Indiferent dacă ne vom califica sau nu ne vom califica, voi renunţa după turneul final. Am şi eu o experienţă cînd vine vorba de naţională. Toată lumea îşi doreşte rezultate. Nu ştiu dacă lumea mai avea răbdare dacă nu ne calificam la EURO. Eu am vrut un contract la naţională pe 4 ani ca să pot să aduc jucători noi şi asta am făcut", a mai spus Piţurcă la conferinţa de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.