Liga 1

Adrian Mititelu: "Gigi nu mi-a propus niciodată să facem blat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a afirmat că stenogramele din cazul "valiza", în care apar şi convorbiri de-ale sale cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, demonstrează că echipa olteană şi-a apărat întotdeauna în mod corect şansele.

"Ce era să-i fac, să-l mint, i-am spus clar că la Craiova nu se poate aşa ceva. Nu mi-a propus niciodată să facem blat, nu mi-a spus asta, dar făcea aluzie, să bag echipa a doua, juniorii. Gigi ştie ce fel de om sunt eu.

Eu refuz oferte de milioane pentru jucători şi fac eu blat vreodată? Nimeni nu va putea să spună despre echipa asta că a făcut vreo măgărie. Niciodată nu am făcut aşa ceva! Nu ştiu să fac aşa ceva şi nu mă lasă inima să fac aşa ceva", a explicat Mititelu.

Conducătorul grupării oltene este convins că lucrurile se vor schimba în fotbalul românesc odată cu apariţia acestor stenograme: "Se vor schimba foarte multe după apariţia acestor stenograme, pentru că în primul rând s-a terminat cu discuţia la telefon şi doi, este o teamă. Probabil că vechile relaţii mai sunt, dar aşa, să mai fie ce a fost, nu cred".

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.