In Memoriam Marian Cozma

Marcel Popescu: "Anual vom organiza un turneu pentru juniori care va purta numele lui Marian Cozma"

Marcel Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele clubului Dinamo, Marcel Popescu, a spus că în fiecare an clubul Dinamo va organiza un turneu pentru juniori care va purta numele lui Marian Cozma.

"Aş prefera să vorbim mai mult de Marian în viaţă, pentru că ar fi meritat. A crescut la Dinamo, tatăl său care a fost handbalist l-a adus aici, venea la antrenamentele băieţilor. Pînă acum o săptămînă nu ne gîndeam la aşa ceva, visam că Marian va fi cel care va duce echipa naţională mai departe, putea fi vîrful de lance pentru revenirea României în elita mondială. Pentru el de abia începea urcarea pe culmile performanţei.

Dorim ca trupul său să fie adus la clubul Dinamo, dar dorinţa familiei este mai presus de orice. Dorim ca toată lumea să îşi poată lua rămas bun de la el. El nu a avut duşmani. Este o tragedie, cu greu ne vom reveni.

Cetăţenii din Veszprem au dovedit că Marian era unul de-al lor, că îl iubeau. Anual, în luna în care clubul Dinamo va împlini o anumită vîrstă, vom organiza un turneu pentru juniori care îi va purta numele, iar prima invitată va fi echipa Veszprem", a spus Marcel Popescu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.