Nationala

Rădulescu: "E bine că naţionala revine în Ghencea, publicul trebuie să fie alături de echipă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Rădulescu, directorul şcolii de antrenori din cadrul FRF, crede că revenirea echipei reprezentative pe stadionul din Ghencea este benefică naţionalei, care se poate reabilita în faţa suporterilor bucureşteni. De asemenea, acesta a spus că meciul cu Servia este decisiv în privinţa calificării la Mondialele din 2010.

"Nu mi se pare o problemă faptul că acest meci se va juca pe Ghencea. Este leaganul multor rezultate de prestigiu în fotbalul românesc şi stadionul cel mai bun din România pînă la finalizarea noului stadion Naţional. Publicul nu are niciun motiv să nu fie alături de echipa naţională.

Amicalul este bine-venit din punct de vedere al adversarului. Croaţia este o echipă de top a fotbalului european şi mondial, este un adversar redutabil, iar ca profil este aproape de Serbia. Eu spun că este un examen potrivit, bine ales, rămîne de văzut cum trecem acest examen.

Serbia este cea mai bună echipă din grupă după primele meciuri. Dacă avem şansa să trecem de sârbi, revenim în cursa pentru calificare", a declarat Rădulescu la Sport Total FM.

Naţionala antrenată de Victor Piţurcă va întălni miercuri, 11 februarie, selecţionata similară a Croaţiei, în ultimul meci amical înaintea partidei cu Serbia. Meciul se va desfăşura în Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.