Liga 1

Vor să-i sucească minţile!

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Cîinii" îi promit lui Contra 1,5 milioane E, un teren şi asigurarea educaţiei copiilor lui, numai ca fundaşul dreapta să semneze cît mai repede


Roş-albii îl vor cu orice preţ pe Cosmin Contra! Cît mai repede, de acum, nu din vară. Acţionarii din Ştefan cel Mare îl îmbie zilnic pe fundaşul dreapta al lui Getafe să lase Spania şi să vină la Bucureşti pentru a parafa un angajament cu Dinamo.

Totul pentru familie
Ultimele informaţii spun că şefii liderului i-au promis lui Contra, pe lîngă 500.000 de euro la semnătură, un alt milion de euro ce-i va fi plătit în următoarele 18 luni, :Oun teren în zona de nord a Capitalei, dar şi asigurări că educaţia copiilor săi, Sara (7 ani) şi Alexandru (4 ani), nu va avea de suferit. "Le găsim şcoală şi grădiniţă, şi cu predare în limba spaniolă dacă trebuie, totul ca să nu se vadă nici o diferenţă faţă de Madrid", susţin bucureştenii. Ei fac toate aceste eforturi întrucît marea piedică rămasă în calea oficializării transferului este faptul că soţia fotbalistului, Alina, insistă ca familia Contra să rămînă în Spania.

Se mai poate face
Deşi perioada de transferuri a trecut în Europa, "Guriţă" poate ajunge de acum la Dinamo dacă îşi reziliază înţelegerea cu ibericii şi vine din postura de fotbalist liber de contract. ;)

Surse autorizate susţin că demersul "cîinilor" s-ar putea încheia cu un succes: "Şi financiar Contra ar avea de cîştigat, întrucît la Getafe nu ia banii pe care i-a pregătit Cristi Borcea aici".


"Cu «Guriţă» am completa colecţia de vedete din lot. Vă daţi seama ce echipă ar fi?! Cine să ne mai stea în cale? Asta e echipă campioană sută la sută garantat"
CRISTI BORCEA, către apropiaţii săi


500.000 de euro e salariul anual al lui Contra la Getafe


FLASH

Ruşii au venit după Ropo
Astăzi se aşteaptă oficializarea plecării lui Adrian Ropotan la Dinamo Moscova pentru suma de 3 milioane de euro, la care să se adauge 10 procente dintr-un eventual transfer ulterior al mijlocaşului defensiv de 22 de ani. Ieri dimineaţă a sosit în Antalya directorul sportiv al ruşilor, Victor Bondarenko, care a discutat direct cu Cristi Borcea despre termenii tranzacţiei. Azi e posibil să se vireze chiar prima rată din suma de transfer. Ropotan şi-a dat acordul de a merge la Moscova, unde va avea un salariu de 300.000 de dolari, de 4 ori mai mult decît avea la Dinamo.

Malick e aşteptat
Mijlocaşul central Papa Malick, 28 de ani, ar trebui să sosească azi în cantonamentul dinamoviştilor. Senegalezul, ultima dată la FC Basel, a obţinut viza de Turcia şi se va prezenta la antrenamentele echipei lui Rednic. Malick va semna un contract valabil pînă în vară, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani.

Niculescu da, N'Doye nu
Problemele medicale ale dinamoviştilor încep să se rezolve. Dacă Boştină are în continuare pubalgie şi se antrenează separat de lot, Claudiu Niculescu are şanse să joace astăzi, cu Osijek, revenind după durerile musculare avute zilele trecute. În schimb, N'Doye nu va debuta nici azi la Dinamo. Miozita îl deranjează în continuare, iar roş-albii nu vor să rişte absolut deloc, mai ales că senegalezul este văzut ca un titular al "cîinilor" în primăvară.


Ultimele amănunte pe scurt:

- Dinamoviştii vor juca azi a doua partidă amicală a turneului, cu NK Osijek, locul 8 în prima ligă croată. Meciul se va disputa de la ora 15:00 şi va fi televizat de GSP TV. De asemenea, partida va fi live şi pe GSP.RO.

- TORJE a ratat convocarea la “naţionala” de tineret din cauza unei contuzii forte pe gamba dreaptă, cu care s-a ales la meciul cu Teplice. Fot balistul n-a făcut antrenament ieri şi va rata amicalul de azi cu croaţii de la Osijek. Staff-ul medical al “cîinilor” spe ră să-l refacă foarte curînd pe Torje şi de vineri să intre normal la pregătiri.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.