Liga 1

Tinerii, trecuţi în rezervă!

Articol de Dan Udrea, Raed Krishan (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dintre cei 8 jucători români care au sub 23 de ani, nici unul nu a reuşit să se impună şi să-l oblige pe Lăcătuş să-l titularizeze



E grea viaţa la Steaua pentru jucătorii tineri. Deşi patronul Gigi Becali anunţase la începutul anului că ei vor fi baza echipei începînd chiar din acest retur, Lăcătuş s-a convins în stagiul din Antalya că tot veteranii din lot vor face legea în primul "11".

Ghinionistul Andrei Ionescu
Concluzia primelor 3 amicale ale cantonamentului, cele în care "Fiara" a creionat formula de bază, e clară: nici unul dintre cei 8 jucători de sub 23 de ani pe care Lăcătuş îi are sub comandă nu va fi titular începînd din 28 februarie.

Cel care avea cele mai mari şanse, a fost şi cel mai ghinionist. Andrei Ionescu s-a accidentat în urmă cu două săptămîni, nu s-a antrenat deloc cu colegii săi în Turcia şi nici n-a bifat vreun minut, pierzînd postul de titular pe care părea că l-a cîştigat la Oliva Nova.

Stancu, dezamăgirea turneului
Ceilalţi 7, deşi au fost folosiţi măcar cîte o repriză, mai puţin Lungu, n-au impresionat şi Lăcătuş i-a anunţat la finalul înfrîngerii cu Aalborg: "Indiferent ce s-a spus despre unii sau alţi, pe teren, în retur, vor intra doar care sînt cei mai în formă". Dacă pentru Tudose şi Ochiroşii visele la un loc de titular le-au fost spulberate de numele grele care evolează pe postul lor, în cazul lui Liţu, Bicfalvi, Filip şi mai ales Bogdan Stancu, evoluţiile lor mediocre i-au tras în jos.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.